Blog uživo: Dan velikih derbija

Izvor: RTS, 15.Avg.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blog uživo: Dan velikih derbija

Nemačka protiv Argentine, Engleska protiv Italije, Švedska protiv Brazila i Francuska protiv Urugvaja. Španija na ekskurziji u Portoriku.

Nemačka igra protiv Argentine u poslednjoj proveri pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Španci tvrde da je to, u stvari, prvi ozbiljan test za igrače Reala i Barselone ove sezone, jer će na teren ustrčati Ozil, Kedira, Mesi, Maskerano, De Marija i Iguain.

Očekuje se da će Joakim Lev i Alehandro Sabela na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teren u Frankfurtu poslati najbolju igrače.

Englezi i Italijani u utakmici koju su prozvali "Dan mrmota" igraju revanš meča sa prošlog Evropskog prvenstva. Obe ekipe veoma oslabljene jer Ćezare Prandeli ne može da računa na igrače Juventusa, dok je Roj Hodžson u Švajcarsku doputovao bez pola tima.

Brazilci pravo sa olimpijskih igara dolaze u Švedsku i sa praktično istim timom, koji predstavlja okosnicu ekipe koja će igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu. U napadu Nejmar i najmanje četiri promene u odnosu na tim koji je igrao finale u Londonu.

Za Švedsku sve su prilike neće igrati Zlatan Ibrahimović.

Didije Dešam počinje proces obnove francuske reprezentacije. Igraju u Bijaricu protiv Urugvaja, koje će nastupiti bez Luisa Suareza i Kavanija.

Španci su na ekskurziji u Portoriku, Hrvatska na Poljudu protiv Švajcarske.

 

 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal uživo: Dan velikih derbija

Izvor: RTS, 15.Avg.2012

Nemačka protiv Argentine, Engleska protiv Italije, Švedska protiv Brazila i Francuska protiv Urugvaja. Španija na ekskurziji u Portoriku...13.46 - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Alehandro Sabelja zatražio je od navijača i medijia da ostave Lionela Mesija na miru. ..Nemačka igra...

Nastavak na RTS...

Fudbal uživo: Švajcarska sjajna u Splitu

Izvor: RTS, 15.Avg.2012

Nemačka protiv Argentine, Engleska protiv Italije, Švedska protiv Brazila i Francuska protiv Urugvaja. Španija na ekskurziji u Portoriku... 22.03 - Mesi povećava prednost Argentine na meču u Frankfurtu. Sada je 2:0 za "gaučose"...22.02 - Holandija je preokrenula rezultat u meču sa Belgijom. Pogotke za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.