Bjeković kandidat za predsednika Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković kandidat za predsednika Partizana

U drugom ćošku Ljubiša Tumbaković sa Zoranom Batom Mirkovićem i Milijom Babovićem?

Šturo saopštenje, pasus o sednici Upravnog odbora na kojoj se raspravljalo o Skupštini... U prevodu – početak izborne trke u Humskoj! Dragan Đurić je već najavio odlazak iz Partizana, navijači odavno skandiraju "uprava napolje", ali pitanje je ko će u vruću fotelju? Prema saznanjima dnevnog lista Sport >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << više je kandidata, a opoziciju aktuelnom rukovodstvu verovatno će predvoditi Nenad Bjeković.

Sport naime piše da bivši fudbaler i sportski direktor crno-belih, čovek koji je u klubu proveo punih 17 godina, već neko vreme uz nekolicinu nekadašnjih igrača priprema kandidaturu za funkciju predsednika. Doduše, još nije i definitivno "prelomio".

Mesto prvog čoveka Partizana pikirao je i bivši trener i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je mnogo bliži sadašnjoj garnituri u Humskoj. Deo njegovog tima bi, navodi dalje Sport, trebalo da budu proslavljeni Zoran Bata Mirković, biznismen Milija Babović...

Nije isključena ni opcija da kandidaturu istakne ni neko od članova postojećeg Upravnog odbora. Postojala je mogućnost da to bude Branko Ružić, ali je on navodno odustao zbog političke karijere. Razmišlja se i o Miletu Jovičiću. Takođe, prošlost nas je naučila da i Dragan Đurić ume da se predomisli u poslednjem trenutku, pa niko ne bi trebalo da se iznenadi ako on napadne novi mandat u Partizanu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBORI U PARTIZANU: Bjeković menja Dragana Đurića?

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014

Kako list Sport prenosi Nenad Bjeković bi mogao da bude jedan od kandidata da u decembru na mestu predsednika Partizana zameni Dragana Đurića.. . Naime, bivši funkcioner crno-belih bi na skupštini kluba bio kandidat opozicije, dok će trenutno rukovodstvo podržati drugog kandidata Ljubišu Tumbakovića....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.