Arsenal ne da Fabregasa

Izvor: RTS, 02.Jun.2010, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal ne da Fabregasa

Londonski klub Arsenal saopštio je da nema nameru da prodaje kapitena Seska Fabregasa Barseloni, čime je odbijena zvanična ponuda španskog kluba za kupovinu fudbalera sredine terena.

Arsenal je u saopštenju naveo da je Fabregas "jako važan član tima i deo budućih planova". Klub je naglasio da španski reprezentativac ima ugovor do 2015. godine i da očekuje da Barselona to poštuje.

Generalni direktor Barselone Đoan Oliver rekao je ranije da je klub Arsenalu poslao pisanu ponudu za Fabregasa u utorak uveče, kada je bio početak prelaznog roka.

Fabregas ima 23 godine, a u Arsenal je došao iz Barselone kada je imao 16 godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal odbio Barselonu

Izvor: B92, 02.Jun.2010

Arsenal "ekspresno" odbio ponudu Barselone za Seska Fabregasa...Londonski klub Arsenal saopštio je da "nema nameru" da prodaje kapitena Seska Fabregasa Barseloni, čime je odbijena zvanična ponuda španskog kluba za kupovinu fudbalera sredine terena. ..Arsenal je u saopštenju naveo da je Fabregas...

Nastavak na B92...

Arsenal odgovorio Barsi

Izvor: Sportal.rs, 02.Jun.2010

Engleski Arsenal odbio je ponudu Barselone za kupovinu Seska Fabregasa i još jednom saopštio da nema nameru da proda svog kapitena.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.