Amela Terzić trči u Roveretu

Izvor: Studio B, 01.Sep.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić trči u Roveretu

Atletičarka Amela Terzić nastupiće sutra u trci na 1.500 metara u italijanskom Roveretu, a njen trener Rifat Zilkić rekao je da se ta reprezentativka Srbije oporavila od povrede zadobijene tokom finala Evropskog prvenstva u Cirihu.

"Amela pravo iz Ulcinja ide u Rovereto, gde će trčati u jakoj konkurenciji. Više ne oseća posledice povrede i probaće da ostvari što bolji plasman", rekao je Zilkić radiju Sto plus.

Ova 21-godišnja Novopazarka je sa ličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekordom od 4:05,69 minuta peta od 16 prijavljenih atletičarki, dok je njeno najbolje ovogodišnje ostvarenje (4:07,34) sedmo u toj konkurenciji.

Sutrašnja trka žena na 1.500 metara startovaće u 20.35. Takmičenje u Roveretu pripada seriji evropskih Premium Permit mitinga.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amela Terzić trči u Roveretu

Izvor: Akter, 01.Sep.2014

Amela Terzić nastupiće u utorak u trci na 1.500 metara u italijanskom Roveretu, a njen trener Rifat Zilkić rekao je da se ta reprezentativka Srbije oporavila od povrede zadobijene tokom finala Evropskog prvenstva u Cirihu.."Amela pravo iz Ulcinja ide u Rovereto, gde će trčati u jakoj konkurenciji....

Nastavak na Akter...

Amela Terzić se oporavila od povrede, trči u Roveretu

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Atletičarka Amela Terzić nastupiće u utorak u trci na 1.500 metara u italijanskom Roveretu, a njen trener Rifat Zilkić rekao je da se naša reprezentativka oporavila od povrede zadobijene tokom finala Evropskog prvenstva u Cirihu..."Amela pravo iz Ulcinja ide u Rovereto, gde će trčati u jakoj konkurenciji....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.