Alivodić napušta  Novi Pazar

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić napušta Novi Pazar

Igrač Novog Pazara Enver Alivodić izjavio je da će sigurno napustiti tog superligaša na kraju jesenje polusezone, ali da je trenutno koncentrisan na što bolji učinak ekipe u preostala tri kola prvog dela prvenstva.
Moram da mislim na egzistenciju, jer meni fudbal nije hobi. U igri je nekoliko klubova iz inostranstva, a pošto mi ističe šestomesečni ugovor sa Novim Pazarom otići ću kao slobodan igrač – rekao je Alivodić novopazarskom radiju Sto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << plus.
– Ipak, trenutno sam koncentrisan isključivo na subotnji meč sa Javorom i na duele koje slede, protiv Rada i Hajduka – dodao je on.
Alivodić (27) je ocenio i da je njegov letošnji povratak u matični klub bio dobar potez.
Bilo je dosta pozitivnih stvari. Postigao sam četiri gola u prvenstvu i jedan u Kupu, upisao sam i tri asistencije. Navijači su me sjajno prihvatili i zahvalan sam im na podršci – kazao je Alivodić.
Ofanzivni igrač sredine terena je rekao i da je izuzetno srećan što ima priliku da sarađuje sa trenerom kakav je Dragoljub Bekvalac.
– On je najbolji trener sa kojim sam radio i po mom mišljenju radi se o najkvalitetnijem stručnjaku u Srbiji. Sve drži pod kontrolom i zahvaljujući njemu Novi Pazar je drugi tim u odnosu na prošlu sezonu – ocenio je Alivodić, koji je ranije nastupao i za Čukarički, niški Radnički, BSK iz Borče i kiparski Enozis.
Novi Pazar zauzima 10. poziciju u Super ligi Srbije sa 14 bodova, a u subotu će u 13. kolu biti domaćin osmoplasiranom Javoru iz Ivanjice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alivodić napušta Novi Pazar

Izvor: RTS, 15.Nov.2012

Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić na kraju jesenje polusezone odlaѕi iz Novog Pazara ali to ne znači da neće dati sve od sebe u poslednja tri kola prvog dela prvenstva. .."Moram da mislim na egzistenciju, jer meni fudbal nije hobi. U igri je nekoliko klubova iz inostranstva, a pošto mi ističe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.