Ajntraht razbio Keln!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht "razbio" Keln!

Ajntraht iz Frankfurta nastavlja sa sasvim solidnim partijama ovog leta.

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su večeras u Frankfurtu Keln sa 6:2, u utakmici četvrtog kola Bundeslige i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Trostruki strelac u ekipi Ajntrahta bio je kapiten Aleksandar Mejer, koji je golove postigao u četvrtom, 23. i 87. minutu. Dva gola za domaće postigao je Luk Kastainjos u 15. i 30. minutu, a strelac je bio i Haris Seferović u 73. minutu.

Golove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Keln postigli su Entoni Modest u 28. minutu i Dominik Hajnc u 81. minutu.

Ekipa iz Frankfurta se posle druge uzastopne pobede popela na četvrto mesto na tabeli sa sedam bodova, a isti broj bodova ima i Keln na šestom mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Matri vodio Lacio do nove pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2015, 20:18

Fudaberi Lacija upisali su drugu pobedu u Seriji A, pošto su danas na svom terenu savladali Udineze sa 2:0 u utakmici trećeg kola italijanskog šampionata...Pobedu i tri boda ekipi iz Rima doneo je Alesandro Matri golovima u 64. i 73. minutu...Srpski fudbaler Dušan Basta odigrao je celu utakmicu u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.