ABA: Zvezda dan ranije u Zadru

Izvor: B92, 13.Mar.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezda dan ranije u Zadru

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Zadru u okviru 24. kola ABA lige u subotu, a ne u nedelju kako je prvobitno bilo predviđeno.

Novi termin utakmice je subota od 19 časova, a veruje se da je do pomeranja došlo zbog toga što crveno-bele' već u utorak očekuje prvi meč četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom.

Zvezda sa ukrajinskim Budiveljnikom igra u litvanskom Kaunasu, a da je utakmica sa Zadrom ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nedelju izabranici Dejana Radonjića bi odigrali dve utakmice u razmaku od 48 sati, a obe na gostovanju.

Duel između Crvene zvezde i Zadra od velike važnosti je za oba kluba. ‘Crveno-beli’ jesu obezbedili prvo mesto na tabeli pred plej-of, ali bi pobedom pomogli srpskom koeficijentu u borbi sa Hrvatima za četvrto mesto u regionalnom takmičenju sledeće sezone. S druge strane, Zadar se bori i za koeficijent, ali i opstanak u ligi, pošto trenutno drži poslednje mesto na tabeli sa šest pobeda i 17 poraza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ABA: Zvezda dan ranije u Zadru

Izvor: B92, 13.Mar.2014

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Zadru u okviru 24. kola ABA lige u subotu, a ne u nedelju kako je prvobitno bilo predviđeno...Novi termin utakmice je subota od 19 časova, a do pomeranja meča u dvorani "Krešimir Ćosić" došlo je jer crveno-bele' već u utorak očekuje prvi meč četvrtfinala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.