Tadić danas obavlja važan posao

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić danas obavlja važan posao

Slovenački premijer Borut Pahor ocenio je u Ljubljani da predsednik Srbije Boris Tadić današnjom posetom Vukovaru "obavlja važan posao".

"Ono što Tadić čini danas je pozitivno", rekao je Pahor na konferenciji za novinare nakon sednice vlade.

Upitan o nedavnoj poseti Srbiji, Pahor je preneo stav predsednika Tadića da ratni zločini nikada ne zastarevaju i da se žrtava rata treba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sećati sa pijetetom.

Tadić u Vukovaru (foto)

Pahor je ponovio i stav Tadića da "brazgotine rata treba celitičinjenjem" i u tom kontekstu istakao njegovu današnju posetu Vukovaru.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

SNS: Tadić amnestirao Hrvate

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2010, 13:22

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić ocenio je da je svojom jučerašnjom posetom srpski predsednik Boris Tadić amnestiro Hrvatsku za sve što danas čini proteranim ili Srbima koji u njoj žive..."Gest u Vukovaru dočekan je kao priznavanje naše krivice, a mi zauzvrat kao narod nismo dobili ništa",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.