Podneta krivična prijava protiv poznatog glumca

Izvor: Story, 29.Okt.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta krivična prijava protiv poznatog glumca

Policijska uprava Sisačko-moslavačka podnela je danas Opštinskom državnom sudu u Kutini krivičnu prijavu protiv poznatog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

Emir Hadžihafizbegović, foto: Story arhiva

Relativno dugo razdoblje od izazivanja saobraćajne nesreće do predaje krivične prijave, u policiji obrazlažu složenošću krivičnog dela, potrebnim veštačenjima, i željom da se sačini što kvalitetnija krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prijava koju Državno sudsko veće neće odbaciti.

Ovako je govorila Emirova ćerka nakon nesreće u kojoj je njen otac učestvovao.

Podsećamo, nesreća se desila na autoputu kod Novske, u mestu Bročice, 12. oktobra oko 20 sati, kada je poginula Ankica Kuduz (63) iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni auto, i koja je od zadobijenih povreda kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradiškoj.

Evo šta je Emir rekao nakon nesreće.

Nesreća se dogodila na mestu gde je dvadesetak minuta pre još uvek nepoznati vozač porušio više svetlećih znakova, kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmeravan na desni vozni trak. Protiv tog nepoznatog vozača policija je podnela prekršajnu prijavu zbog bega s mesta nesreće.

Izvor: Radiosarajevo.ba/Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.