Tadić čestitao Putinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić čestitao Putinu

BEOGRAD -

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je Vladimiru Putinu ponovni izbor za predsednika Rusije.

"Čestitam vam na pobedi i želim da istaknem da naše dve države i u budućnosti treba da razvijaju ekonomske i trgovinske odnose na najbolji mogući način. Srbiju i Rusiju vezuju vekovni prijateljski odnosi. Naše veze su istorijske i duhovne, a gradimo odnose za budućnost na bazi obostranih interesa i uzajamne koristi za naše narode", rekao je Tadić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predsednik Srbije je naglasio da je uvek imao odličnu saradnju sa predsednikom Putinom, saopštila je Pres služba predsednika.

Tadić je podsetio da će Srbija i Rusija potpisati sporazum o strateškom partnerstvu što će biti novi doprinos saradnji dve zemlje.

"Strateško je opredeljenje Srbije da postane članica EU, ali s druge strane, Srbija želi da očuva i unapredi ekonomske odnose s Rusijom na svim poljima", rekao je Tadić.

On se u čestitki predsedniku Putinu zahvalio na doprinosu Rusije u borbi za očuvanje naših nacionalnih interesa u dijalogu Beograda i Prištine.

Ruska Centralna izborna komisija saopštila je rano jutros preliminarne rezultate predsedničkih izbora, na osnovu 99 odsto prebrojanih glasova, prema kojima Putin ubedljivo pobedio sa 63,85 odsto osvojenih glasova birača.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić čestitao Putinu

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je danas Vladimiru Putinu ponovni izbor za predsednika Rusije..."Čestitam Vam pobedu i želim da istaknem da naše dve države i u budućnosti treba da razvijaju ekonomske i trgovinske odnose na najbolji mogući način", naveo je Tadić u čestitki,...

Nastavak na B92...

Tadić čestitao Putinu

Izvor: RTS, 05.Mar.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao Vladimiru Putinu izbor za predsednika Rusije. Srbiju i Rusiju vezuju vekovni prijateljski odnosi, naše veze su istorijske i duhovne, a gradimo odnose za budućnost na bazi obostranih interesa, poručio Tadić...Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je premijeru...

Nastavak na RTS...

TADIĆ ČESTITAO PUTINU

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je Vladimiru Putinu ponovni izbor za predsednika Rusije...BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je Vladimiru Putinu ponovni izbor za predsednika Rusije..."Čestitam vam na pobedi i želim da istaknem da naše dve države i u budućnosti...

Nastavak na Kurir...

Tadić i Dačić čestitali Putinu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić čestitao je Vladimiru Putinu ponovni izbor za predsjednika Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PREDSEDNIK TADIĆ ČESTITAO JEVREJIMA PURIM

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je danas veliki jevrejski praznik Purim svim pripadnicima jevrejske zajednice u Srbiji i glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu..."Najiskrenije čestitam svim građanima Srbije koji slave jedan od najradosnijih jevrejskih praznika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.