Stros-Kan predlaže mere u utorak

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stros-Kan predlaže mere u utorak

DOMINIK Stros-Kan, savetnik Vlade Srbije, trebalo bi ponovo u utorak da dođe u Beograd i da predoči državnom rukovodstvu svoje viđenje neophodnih ekonomskih poteza - saznaju „Novosti“.Prema našim informacijama, tim francuskog ekonomiste svakodnevno radi u Nemanjnoj 11, sabira podatke i „priprema teren“ za dolazak bivšeg prvog čoveka Međunarodnog monetarnog fonda.Dominik Stros-Kan je posle zvanične promocije u Vladi, obišao Beograd i početkom novembra razgovarao sa ekonomskim ministrima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << predstavnicima poslodavaca i sindikata, rukovodiocima privrednih komora, bankarima i udruženjima osiguravača.Pošto je stekao uvid u finansijska i privredna kretanja u Srbiji, očekuje se da tokom predstojeće posete, kako nam je rečeno, izađe i sa konkretnim savetima i predlozima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štros-Kan predlaže mere u utorak

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2013

Dominik Stros-Kan, savetnik Vlade Srbije, trebalo bi ponovo u utorak da dođe u Beograd i da predoči državnom rukovodstvu svoje viđenje neophodnih ekonomskih poteza.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stros-Kan stiže sa savetima

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 00:03

Beograd -- Dominik Stros-Kan trebalo bi ponovo u utorak da dođe u Beograd i da predoči državnom rukovodstvu svoje viđenje neophodnih ekonomskih poteza, pišu Novosti...Prema informacijama beogradskog dnevnika, tim francuskog ekonomiste, savetnika srpske Vlade, svakodnevno radi u Nemanjinoj 11, sabira...

Nastavak na B92...

Stros Kan predlaže ekonomske mjere 26. novembra

Izvor: Capital.ba, 22.Nov.2013

BEOGRAD, Savjetnik Vlade Srbije Dominik Stros Kan trebao bi 26. novembra državnom rukovodstvu predočiti plan poteza za oporavak srpske ekonomije. Tim ovog francuskog ekonomiste i bivšeg predsjednika Međunarodnog monetarnog fonda ..

Nastavak na Capital.ba...

Stros Kan predlaže mere u utorak

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Beograd -- Dominik Stros-Kan, savetnik Vlade Srbije, trebalo bi ponovo u utorak da dođe u Beograd i predoči državnom rukovodstvu svoje viđenje potrebnih ekonomskih poteza...Kako saznaju Novosti, tim francuskog ekonomiste svakodnevno radi u Nemanjnoj 11, sabira podatke i "priprema teren" za dolazak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.