Stevanović: Ne idem iz Kragujevca

Izvor: B92, 03.Okt.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Ne idem iz Kragujevca

Kragujevac -- Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović demantovao je danas da napušta mesto gradonačelnika i da započinje diplomatsku aktivnost.

"Nije prvi put da čujem takve podmetnute priče koje mi liče na policijski metod", rekao je Stevanović u pisanoj izjavi koju je medijima dostavio Informativni centar "Zajedno za Šumadiju", stranke čiji je lider.

Portparol stranke "Zajedno za Šumadiju" Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Palčić rekao je Tanjugu da su povod za Stevanovićev demanti "objave na društvenim mrežama i glasine koje kruže gradom da napušta mesto gradonačelnika".

Stevanović navodi da "nikada u životu nije pomislio da bude diplomata, niti je s kim na tu temu razgovarao, a kamoli da se dogovorio".

"Čujem da sam ambasador u Americi, pa u Italiji, pa sad u Grčkoj. Ponavljam, to je podmetanje. Izabran sam na ovu funkciju, to ću da radim, to volim da radim i celog sebe u ovo ulažem. Volim ovaj grad i iz njega neću da idem", poručuje Stevanović.

Ističući da mu ne pada na pamet da se bavi diplomatijom i da nije spreman za to, Stevanović ocenjuje da oni koji ga ne vole i ne podržavaju ono što radi, takvim glasinama samo uznemiravaju javnost.

"Izboriću se ja sa time, sve što mi podmećete, podmećite, ponovo ću da pobedim", naveo je Stevanović u pisanoj izjavi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Ne napuštam mesto gradonačelnika

Izvor: Akter, 03.Okt.2012

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović demantvao je danas da napušta mesto gradonačelnika i da započinje diplomatsku aktivnost

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.