Šešelj: U RTS-u treba sprovoditi isto što i u RTV-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: U RTS-u treba sprovoditi isto što i u RTV-u

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi na Radioteleviziji Srbije (RTS) trebalo sprovesti isto ono što se desilo na Radioteleviziji Vojvodine (RTV), jer kako je naveo, treba rasterati taj "šljam i ološ".

"Na RTS-u je on (šljam i ološ) najviše koncentrisan i vi to znate bolje od mene", kazao je Šešelj na konferenciji za novinare SRS.

Upitan da li je u redu da predstavnike medija naziva šljamom i ološem, Šešelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kazao da je to u redu jer te televizije nisu dozvolile njegovoj stranci da u predizbornoj kampanji nastupi i predstavi svoje stavove.

On je ocenio da je RTV radila u interesu pokrajinske vlasti na čelu sa Demokratskom strankom (DS), a i direktor RTS-a Dragan Bujošević radi u interesu "Amerikanaca i DS".

Šešelj se osvrnuo i na glasanje žirija RTS-a na Pesmi Evrovizije i ocenio da je to nanelo veliku štetu Srbiji i da je reč o subverziji.

"Šteta je ravna onoj kada su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić rekli da priznaju ukrajinski suverenitet računajući i Krim", rekao je Šešelj.

Žiri RTS-a na takmičenju za pesmu Evrovizije 2016. godine dao je ukrajinskoj pesmi "1944", koja je i pobedila, maksimalnih 12 bodova.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šešelj: Sa RTS isto kao sa RTV, rasterati šljam i ološ

Izvor: B92, 19.Maj.2016

Beograd -- Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da bi na RTS trebalo sprovesti isto ono što se desilo na RTV, jer kako je naveo, treba rasterati taj "šljam i ološ"..."Na RTS-u je on (šljam i ološ) najviše koncentrisan i vi to znate bolje od mene", kazao je Šešelj na konferenciji za novinare...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.