Predata lista Dosta je bilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predata lista "Dosta je bilo"

Pokret "Dosta je bilo" predao je listu od 250 poslanika za parlamentarne izbore, ističe se u saopštenju Pokreta i napominje da je nosilac liste je Saša Radulović, dok lista nosi naziv "Dosta je bilo – Saša Radulović".

Od 250 kandidata za poslanike 100 su žene, a u prvih 100 kandidata žene su zastupljene sa 50 odsto.

"Zastupljeni su svi regioni i veći gradovi Srbije. Ispoštovani su starosni kriterijumi", saopštio je taj pokret.

U prvih 20 na imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osobu stariju od 65 godina i osobu mlađu od 26 godina. Lista kandidata je formirana na osnovu rangiranja po stručnosti, zalaganju u pokretu, poznavanju programa i vrednosti pokreta, organizacionim sposobnostima i pozitivnoj prepoznatljivosti, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RADULOVIĆ U RIK POD OKRILJEM NOĆI: Predata izborna lista pokreta Dosta je bilo

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016

Pokret "Dosta je bilo" predao je listu od 250 poslanika za parlamentarne izbore, ističe se u saopštenju Pokreta i napominje da je nosilac liste je Saša Radulović, dok lista nosi naziv "Dosta je bilo – Saša Radulović"...Od 250 kandidata za poslanike 100 su žene, a u prvih 100 kandidata žene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.