Mihajlović: Nećemo odustati od Trepče

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nećemo odustati od Trepče

Srbija neće odustati od "Trepče" i smatra da razgovore o imovini treba početi što pre, rekla je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je istakla da je Srbija i do sada pokazala da je faktor stabilnosti.

- Srbija svakako neće odustati od Trepče i srpska Vlada je pokazala svojom politikom narocito u prethodnih godinu dana da smo mi zaista faktor stabilnosti u celom regionu i u smislu toga da postujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naše dogovore - rekla je Mihajlović Tanjugu tokom obilaska radova na izgradnji Koridora 10 u Dimitrovgradu.

Mihajlović je istakla da Srbija poštuje sve što se dogovara u Briselu.

- Zaista očekujemo da se to poštuje i na svakoj drugoj strani. Pred nama jesu razgovori i mi i dalje smatramo da razgovori o imovini treba da se dese što pre - navela je Mihajlović.

Kako je rekla, Srbija je to tražila i ranije baš zato da bi jedan put napravili jasnu sliku šta sve postoji na Kosovu i Metohiji u šta je Srbija ulagala, kao i šta će se nakon tih razgovora desiti sa tom imovinom.

- A mi od Trepče odustati nećemo - poručila je Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Nećemo odustati od Trepče

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2015

Srbija neće odustati od "Trepče" i smatra da razgovore o imovini treba početi što pre, rekla je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je istakla da je Srbija i do sada pokazala da je faktor stabilnosti..."Srbija svakako...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.