Ljajić neće sa SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić neće sa SNS

BEOGRAD -

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je večeras da će najkasnije do 19. februara doneti odluku sa kime će izaći na izbore, ali je odbacio mogućnost predizborne koalicije sa Srpskom naprednom strankom.

"Demokratska stranka, Ujedinjeni regioni Srbije, Liberalno demokratska partija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Socijalistička partija Srbije su stranke među kojima treba tražiti našeg eventualnog predizbornog koalicionog partnera", rekao je Ljajić televiziji B92.

Ljajić je rekao da ne isključuje saveze sa Srpskom naprednom strankom na lokalu, ali je dodao da je "nerealno govoriti o savezu na republičkom nivou".

Upitan zašto je moguća saradnja sa SNS na lokalnu, a ne i na republičkom nivou, Ljajić je rekao da je "tematika potpuno drugačija".

Predsednik SDPS je rekao da će prvo razgovarati sa DS-om kao strankom sa kojom je do sada sarađivao.

Ljajić je rekao i da bi trebalo povećati izborni cenzus za koalicije, jer je to, kako je naveo, dobro za Srbiju, ali je dodao da treba zadržati proporcionalni izborni sistem.

Govoreći o radu Vlade Srbije, Ljajić, ministar za socijalnu politiku i rad, rekao je da je "bilo puno grešaka", kao i da je važno da ko god pobedi na predstojećim parlamentarnim izborima što pre formira vladu.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić neće sa SNS-om

Izvor: B92, 18.Jan.2012

Beograd -- Najkasnije do 19. februara donećemo odluku sa kim idemo u koaliciju, a istupanje sa SNS-om je nerealno, kaže za B92 Rasim Ljajić, lider SDPS-a..."Razgovaraćemo sa pet stranaka sa kojima smo i do sada imali neformalne razgovore, a to su: DS, LDP, PUPS, SPS i URS. Logično je da prvo razgovaramo...

Nastavak na B92...

Ljajić neće sa SNS, odluka o koaliciji do 19. februara

Izvor: Blic, 18.Jan.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je večeras da će najkasnije do 19. februara doneti odluku sa kime će izaći na izbore, ali je odbacio mogućnost predizborne koalicije sa Srpskom naprednom strankom..."Demokratska stranka, Ujedinjeni regioni Srbije, Liberalno demokratska...

Nastavak na Blic...

Ljajić: Sa SNS samo na lokalu

Izvor: Danas, 19.Jan.2012, 00:48

Predsednik Socijaldemokrtske stranke Srbije i ministar za rad i socjalnu politiku izjavio je sinoć da će SDPS najkasnije do 19. februara odlučiti sa kim će praviti koaliciju.

Nastavak na Danas...

DRI dostavio istovetne izveštaje

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2012

NIŠ, 19. januara 2012. (Beta) - Predsednik Državne revizorske institucije Radoslav Sretenović izjavio je u četvrtak da je niškom gradonačelniku, Skupštini Srbije i Skupštini grada Niša dostavio istovetne izveštaje o reviziji budžeta grada Niša... NIŠ, 19. januara 2012. (Beta) - Predsednik...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.