De Kermabon stiže u Beograd

Izvor: B92, Beta, 02.Mar.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Kermabon stiže u Beograd

Beograd -- Šef Euelksa Iv de Kermabon doputovaće u Beograd gde će u sredu razgovarati sa ministrom za Kosovo i Metohiju i drugim zvaničnicima nadležnim za pravosuđe.

"Jedan od glavnih ciljeva te posete", kako je rečeno u Euleksu, "su razgovri o ponovnom uspostavljanju funkcionisanja Okružnog suda u severnoj Kosovskoj Mitrovici". U ministarstvu za Kosovo i Metohiju je rečeno da će ministar Bogdanović i Iv de Kermabon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovarati o svim temama iz Euleksove nadležnosti.

"Na stolu će biti sve teme iz nadležnosti Euleksa i odnosa Beograda i Euleksa", kažu u ministarstvu.

Predstavnici Euleksa podsetili su da je dolasku Iv de Kermabona prethodila prošlonedeljna posete visoke predstavnice za spoljnu i bezbednosnu politiku i zamenice predsednika Evropske komisije Ketrin Ešton, Beogradu.

U Euleksu je rečeno da su Kosovke vlasti obaveštene o poseti šefa Euleksa Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kermabon u gostima

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2010

Šef Euelksa Iv de Kermabon doputovaće danas u Beograd, gde će u sredu razgovarati sa ministrom za Kosovo i Metohiju i drugim zvaničnicima nadležnim za pravosuđe.

Nastavak na Radio 021...

De Kermabon danas dolazi u Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2010

Šef Euelksa Iv de Kermabon doputovaće danas u Beogradu gde će u sredu razgovarati sa ministrom za Kosovo i Metohiju i drugim zvaničnicima nadležnim za pravosuđe. "Jedan od glavnih ciljeva te posete", kako je Beti rečeno u Euleksu, "su razgovori o ponovnom uspostavljanju funkcionisanja Okružnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

De Kermabon u Beogradu

Izvor: EMportal, 02.Mar.2010

Šef Euelksa Iv de Kermabon stiže danas u Beograd, gde će sutra razgovarati s ministrom za Kosovo i drugim zvaničnicima, nadležnim za pravosuđe.

Nastavak na EMportal...

De Kermabon sa Bogdanovićem

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2010, 10:04

BEOGRAD, 3. marta 2010. (Beta) - Šef Euleksa Iv de Kermabon razgovaraće u sredu u Beogradu sa ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem i drugim zvaničnicima nadležnim za pravosuđe. Kako je Beti rečeno u Euleksu, jedan od glavnih ciljeva posete su razgovori o ponovnom uspostavljanju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.