Dačić sutra u Luksemburgu

Izvor: Akter, 05.Maj.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra u Luksemburgu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Velikom Vojvodstvu Luksemburg

Dačiću će domaćin biti ministar inostranih i evropskih poslova Žan Aselborn.

Ovo je prva poseta prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivice Dačića Velikom Vojvodstvu Luksemburg u ovoj funkciji.

Poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << se realizuje u cilju daljeg jačanja bilateralne saradnje i političkog dijaloga na visokom nivou između Srbije i Luksemburga, saopštilo je Ministasrtvo spoljnih poslova Srbije.

Budući da Luksemburg predsedava Savetu EU u drugoj polovini 2015. godine, poseta će biti dobra prilika za razgovor o prioritetnom pitanju za Srbiju, o otvaranje prvih poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u poseti Luksemburgu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 02:12

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće danas u zvaničnoj poseti Luksemburgu, a to će biti prilika za razgovor o otvaranju prvih poglavlja u pregovorima Srbije sa EU, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova Srbije...Ovo je prva poseta šefa diplomatije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.