Bramerc u radnoj poseti

Izvor: B92, 16.Feb.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc u radnoj poseti

Beograd -- Glavni haški tužilac dolazi u radnu posetu Beogradu u ponedeljak, kako bi video šta je učinjeno po pitanju saradnje s Hagom od njegove prethodne posete.

U redovnu posetu Srbiji Serž Bramerc će doći u maju, nakon čega će pripremiti izveštaj za Savet bezbednosti UN.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić rekao je da su predstavnici Tribunala vrlo intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključeni u sve operativne akcije i planove Srbije.

Ovo je radna poseta, da vidimo šta je učinjeno od poslednje njegove posete, rekao je Ljajić i istakao da Srbija ima 100 odsto učinka u ispunjenosti zahteva Tribunala kada je reč o pristupu arhivama i svedocima.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Gotovo stoprocentna saradnja s Hagom (VIDEO)

Izvor: EMportal, 16.Feb.2011

Rasim Ljajić, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, rekao je uoči radne posete glavnog tužioca Serža Bramerca da su predstavnici tog suda intenzivno uključeni u sve operativne i akcije srpskih institucija, a da se administrativni deo saradnje odvija u potpunosti.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.