Plaketa za Toleta

Izvor: NiskeVesti.rs, 11.Feb.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaketa za Toleta

Predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću u četvrtak je uručena plaketa u znak zahvalnosti za sve što je srpska kuća fudbala uradila za Radnički iz Niša.

Prvom čoveku srpske kuće fudbala Tomislavu Karadžiću u četvrtak je uručena specijalna plaketa od strane predsednika FK Radnički iz Niša Radana Ilića.
Upravni odbor superligaša iz Niša doneo je odluku da predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću bude uručena plaketa u znak zahvalnosti za sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je telo kojim rukovodi učinilo za Radnički u prethodnom periodu.
"Želim da naglasim da klub u poslednjih pet godina nikome nije dodelio neko slično priznanje i ovo je jednostavno jedini način da predsedniku i Savezu kažemo hvala na velikoj podršci i razumevanju koje su pokazali u rešavanju mnogih naših problema od kapitalne važnosti za grad, klub i sve one koji žive za Radnički" rekao je Radan Ilić.
Opširnije na Sportske.net

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.