Šarapova lako do finala u Londonu

Izvor: Politika, 03.Avg.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova lako do finala u Londonu

LONDON – Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se danas u finale olimpijskog turnira u Londonu, pošto je pobedila zemljakinju Mariju Kirilenko sa 6:2, 6:3.

Šarapova će u sutrašnjem finalu u borbi za zlatnu medalju igrati protiv pobednice meča Viktorija Azarenka (Belorusija) - Serena Vilijams (SAD).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Ruskinja je ove sezone već osvojila jedan važan trofej, na Rolan Garosu u Parizu.

Šarapova zbog povrede nije igrala na prošlim Olimpijskim igrama u Pekingu.

Tanjug

objavljeno: 03.08.2012.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Šarapova obezbedila borbu za zlato

Izvor: Sportal.rs, 03.Avg.2012

Aktuelna šampionka Rolan Garosa, Ruskinja Marija Šarapova, prva je finalistkinja ženskog teniskog turnira na Olimpijskim igrama.

Nastavak na Sportal.rs...

Šarapova se plasirala u finale ženskog singla

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Avg.2012

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se danas u finale ženskog singla na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je savladala zemljakinju Mariju Kirilenko sa 2:0 (6:2, 6:3). Šarapova će u finalu igrati protiv pobednice duela između Amerikanke Serene Vilijams i prve teniserke sveta, Beloruskinje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Zlatna Kazahstanka

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2012

Kazahstanska dizačica tegova Svetlana Podobedova osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, u kategoriji do 75 kilograma.

Nastavak na Sportske.net...

Džudista Tedi Riner osvojio zlato

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Avg.2012

Francuski džudista Tedi Riner osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, u kategoriji preko 100 kilograma.. Ovaj 23–godišnji takmičar je do sada osvojio pet titula svetskog šampiona i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2008.. Srebrna medalja pripala je Rusu Aleksandru Mihajlinu,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Serena Vilijams i Marija Šarapova u finalu OI

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2012

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u finale olimpijskog turnira u u Londonu, pošto je savladala prvog nosioca Viktoriju Azarenku iz Belorusije sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Nastavak na Vesti-online.com...

Serena Vilijams u finalu olimpijskog turnira

Izvor: NaDlanu.com, 03.Avg.2012

VIMBLDON, 3. avgusta 2012. (Beta) - Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u petak u finale olimpijskog turnira u u Londonu, pošto je savladala prvog nosioca Viktoriju Azarenku iz Belorusije sa 2:0 (6:1, 6:2)... VIMBLDON, 3. avgusta 2012. (Beta) - Američka teniserka Serena Vilijams plasirala...

Nastavak na NaDlanu.com...

Serena Vilijams i Marija Šarapova u finalu OI

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2012, 05:02

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u finale olimpijskog turnira u u Londonu, pošto je savladala prvog nosioca Viktoriju Azarenku iz Belorusije sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2...Serena Vilijams će u finalu igrati sa Ruskinjom Marijom Šarapovom...Šarapova je polufinalu savladala Ruskinju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Azarenka osvojila bronzu

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2012

Beloruskinja Viktorija Azarenka savladala je Ruskinju Mariju Kirilenko sa 2:0 (6:3, 6:4) u meču bronzanu medalju na OI u Londonu.

Nastavak na Sportske.net...

OI: Utešna medalja za najbolju na WTA listi

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2012

U borbi za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama od Marije Kirilenko bolja je bila Viktorija Azarenka. Beloruska teniserka posle 90 minuta igre slavila je protiv Ruskinje sa 2:0 (6:3, 6:4).

Nastavak na Sportal.rs...

Azarenka osvojila bronzu posle pobede protiv Kirilenkove

Izvor: Politika, 04.Avg.2012

BEOGRAD – Beloruska teniserka Viktorija Azarenka osvojila je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4) pobedila Ruskinju Mariju Kirilenko...Vodeća na svetskoj rang listi teniserki po dva puta u oba gema oduzela je servis protivnici, što joj je...

Nastavak na Politika...

OI: Serena ušla u istoriju i to kako

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2012

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Mlađa od sestara Vilijams bila je više nego ubedljiva u finalnom duelu sa Ruskinjom Marijom Šarapovom.

Nastavak na Sportal.rs...

Serena Vilijams »stavila u džep« Mariju Šarapovu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2012

LONDON - Amerikanka Serena Vilijams osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u finalu pojedinačne konkurencije ženskog teniskog turnira sa 2:0 u setovima (6:0, 6:1) pobijedila Ruskinju Mariju Šarapovu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Serena osvojila zlato

Izvor: Akter, 04.Avg.2012

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u finalu "pregazila" Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6:0, 6:1

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.