XCOM: Enemy Unknown trailer i intervju

Izvor: Playsomnia.com, 08.Mar.2012, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

XCOM: Enemy Unknown trailer i intervju

XCOM serijal trenutno ima dve igre u razvoju. Jedan je FPS na kojem radi 2K Marin, a drugi je svojevrsni rimejk klasika UFO: Enemy Unknown. Za razvoj je zadužen Firaxis Games, koji su do sada radili na Civilization serijalu. Igra će ostati strategija - globalni pogled Geoscape će se odvijati u realnom vremenu, a vođenje jedinica na površini će se vršiti u potezima. Očekuje se negde tokom predstojeće jeseni, a video u nastavku prikazuje šta nas očekuje kada izađe za PC, Xbox 360 i Playstation 3.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stacking od sada i na Steamu

Izvor: Playsomnia.com, 08.Mar.2012

Svi koju su hteli da probaju Double Fine-ovu logičku avanturu Stacking, koja je dostupna za Xbox 360 i Playstation 3 još od februara prošle godine, ali ne poseduju nijednu od dve konzole, sada to mogu da urade. Igra je od sada dostupna i za PC putem Steama, a cena je u narednih nekoliko dana snižena...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.