Ranio devojku pa se ubio

Izvor: Blic, 10.Nov.2009, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranio devojku pa se ubio

Saša N. (27) iz Beograda ranio je juče oko 15.10 sati hicem iz pištolja svoju bivšu devojku Katarinu R. (29) iz Železnika u centru za tajlandsku masažu "Jai Thai" u Ulici Vase Pelagića 48 na Senjaku, a zatim je izvršio samoubistvo. Povređena devojka zbrinuta je u Urgentnom centru gde se lekari bore za njen život.



Kako nezvanično saznajemo, Saša N. došao je juče u salon "Jai Thai" u okviru kojeg je i restoran, i zatražio od Katarine R., koja je tu zaposlena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da popričaju. Posle samo nekoliko razmenjenih rečenica izvadio je pištolj TT i zapretio joj da će je ubiti jer ne može da podnese njihov raskid. Preplašena Katarina pokušala je da pobegne na sprat i potraži pomoć od suvlasnika lokala. Međutim, Saša N. ju je sustigao nedaleko od ulaznih vrata, ispalio u nju hitac iz pištolja, a zatim pucao sebi u glavu.

- Stajao sam na stanici kad sam primetio kako iznose devojku iz salona i stavljaju je u automobil. Pomislio sam da joj je pozlilo jer se nisu čuli pucnji i nisam video krv na njenoj odeći. Tek kada je stigla policija i Hitna pomoć čuo sam da je bivši momak pokušao da je ubije, a da je zatim presudio sebi. Još sam u šoku. U tom restoranu i salonu za tajlandsku masažu nije bilo incidenata. Poznato je da ga posećuju imućni klijenti - kaže jedan od stanara Ulice Vase Pelagića, koji se slučajno zatekao kod salona u vreme pucnjave.

Povređena Katarina R. privatnim automobilom je prevezena u Urgentni centar, gde je, kako saznajemo, uspela policajcima da otkrije identitet napadača.

- Devojka je prvo primljena na odeljenje za reanimaciju, odakle je prebačena na hirurgiju. Metak ju je pogodio u levo plućno krilo, ali smo uspeli da ga izvadimo bez operacije. U teškom je stanju i ako ne bude poboljšanja, moraćemo da je operišemo - navode u Urgentnom centru.

Na mesto pucnjave ubrzo su stigle brojne policijske patrole koje su započele uviđaj. Policajci su Sašu N., obučenog u farmerke, bele patike i tamnu jaknu, pronašli u holu lokala. Ležao je na boku, a u desnoj ruci mu je ostao pištolj. Kako nezvanično saznajemo, zaposleni u centru za masažu ispričali su inspektorima da Katarina R. nije govorila o svojoj vezi sa Sašom N. i da on ranije nije dolazio u lokal.

Nisu čuli pucnje

U restoranu „Zodijak", koji se nalazi odmah pored salona za masažu, u vreme pucnjave je bilo nekoliko gostiju. Niko od njih, kao i od zaposlenih nije čuo pucnjavu u susednom lokalu. U ovom restoranu 9. maja 2007. godine ubijen je košarkaš iz Splita Jovan Manović (30) dok je u bašti sedeo sa društvom. Desetak dana kasnije policija je zbog ovog ubistva uhapsila Milanka Ivanovića (21) iz sela Kriva Reka i Bojana Baćkovića (32) iz Užica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Devojku ranio, sebe ubio

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2009, 17:50

Saša N. (27) pucao je u ponedeljak oko 15 sati u svoju devojku u Centru za tajlandsku masažu na Senjaku u Ulici Vase Pelagića 48...Prema nezvaničnim informacijama, on je devojku pozvao da izađe iz salona, a potom na ulazu pucao u nju, da bi zatim sebi ispalio metak u glavu...Mladić je od zadobijenih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krvoproliće u centru za masažu na Senjaku

Izvor: Mondo, 09.Nov.2009

U centru za masažu na Senjaku čovek pucao u devojku, a potom izvršio samoubistvo. Devojka na reanimaciji.

Nastavak na Mondo...

Na Senjaku muškarac pucao u devojku, pa se ubio

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Nov.2009

27-godišnji muškarac pucao je danas posle podne u 29-godišnju devojku na Senjaku, a potom izvršio samoubistvo. Oko 15.30 časova Saša N. je ranio Katarinu Z. u salonu za masažu "Jai Thai" u ulici Vase Pelagića, pucajući iz vatrenog oružja, a

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Teško ranio bivšu devojku, pa se ubio!

Izvor: Press, 09.Nov.2009

Saša N. (27) upao sa pištoljem u salon za tajlandsku masažu na Senjaku, pucao u bivšu devojku Katarinu Z. (29), a potom izvršio samoubistvo! Katarina Z. bori se za život u Urgentnom centru .Saša N. (27) iz Beograda upao je juče sa pištoljem u...

Nastavak na Press...

Na Senjaku pokušaj ubistva i samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2009

BEOGRAD - U centru za masažu u Ulici Vase Pelagića u beogradskom naselju Senjak jedan mladić je pucao u 29-ogodišnju devojku K. Z., a potom izvršio samoubistvo, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije i Hitnoj pomoći...U MUP-u i Hitnoj pomoći je rečeno da je devojka prebačena u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tri hica okončala raspravu

Izvor: Glas javnosti, 10.Nov.2009

BEOGRAD - Saša Nakaradžić (27) iz Beograda najpre je juče oko 15 sati pucao u grudi svojoj devojci Katarini Z. (29), a zatim se ubio na očigled brojnih gostiju centra za tajlandsku masažu „Džai Tai“ u Ulici Vase Pelagića 48 na Senjaku, ispalivši sebi metak u slepoočnicu. Posle pucnjave,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.