Radnika PKB-a usmrtio bik

Izvor: B92, 17.Dec.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnika PKB-a usmrtio bik

Beograd -- Radnik Poljoprivrednog kombinata Beograd M.L. (47) poginuo je na radnom mestu kada ga je napao bik, saopštio je PKB.

Kako je potvrđeno Beti u MUP-u, nesreća se dogodila oko 14.30 kada se prilikom premeštanja priplodni bik otrgao kontroli i napao M.L. koji je bio radnik obezbeđenja.

Iako nije bio obučen za tu vrstu posla M.L. je pritekao u pomoć i tada ga je životinja napala, piše u saopštenju PKB.

Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Poljoprivrednom kombinatu Beograd danas došlo do tragedije

Izvor: Studio B, 17.Dec.2011

Radnik obezbeđenja u Korporaciji PKB Miomir Lončar (47) smrtno je stradao danas, saopšteno je iz ovog preduzeća, nakon što je na njega naleteo bik. ..Do tradegije je došlo kada se prilikom premeštanja priplodni bik otrgao kontroli, te radnici nisu mogli da ga obuzdaju...Iako nije bio obučen za...

Nastavak na Studio B...

Bik ubio čoveka u Padinskoj skeli

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2011

Radnik Poljoprivrednog kombinata Beograd M.L. (47) poginuo je u subotu na radnom mestu kada ga je napao bik u Padinskoj skeli.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRIPLODNI BIK UBIO ČUVARA!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2011, 08:07

Čuvar u PKB Miomir Lončar (47) poginuo je juče oko 14.45 sati, kada ga je u centru za stočarstvo te firme napao priplodni bik težak čitavu tonu. Tragedija se dogodila kad je nesrećni čovek s kolegom Slobodanom S. (48) pokušao da vrati odbeglog ....BEOGRAD - Brutalno!..Čuvar u PKB Miomir Lončar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.