Pet hitaca u poznanika

Izvor: Blic, 18.Okt.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet hitaca u poznanika

Viši sud u Vranju odredio je pritvor do mesec dana Refiku Z.(44) zbog pokušaja ubistva Elhana A.(42) u Velikom Trnovcu, saopštila je danas Policijska uprava Vranje.

Prema saznanjima policije Refik Z. (44) iz Velikog Trnovca je 16. oktobra pokušao iz pištolja da ubije Elhana A.(42) iz istog mesta.

Osumnjičeni je ispalio pet metaka od kojih su tri pogodila cilj, a oštećeni je smešten u bolnicu u Vranju u teškom stanju.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIVEDEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U VELIKOM TRNOVCU

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011

BUJANOVAC - Viši sud u Vranju odredio je pritvor do mesec dana jednom osumnjičenom za pokušaj ubistva u Velikom Trnovcu, saopštila je Policijska uprava Vranje...Kako se navodi u saopštenju, pritvor je određen Refiku Z.(44) iz Velikog Trnovac koji je 16. oktobra pokušao iz pištolja da ubije Elhana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.