Stradao radnik posle pada sa petog sprata

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao radnik posle pada sa petog sprata

Milan Todorović, radnik iz Leskovca, poginuo je kada je danas pao sa petog sprata zgrade u izgradnji, u ulici Save Kovačevića, investitora „Zenit'' Kragujevac.

Lekari hitne pomoći, koji su odmah intervenisali, utvrdili su da radnik ne daje znake života, a nakon pokušaja reanimacije konstatovana je smrt.

Inspektori rada utvrđuju kako je došlo do nesreće, a posle istrage, koja je u toku, znaće se i uzrok pogibije radnika na ovom gradilištu.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo zidar u Kragujevcu

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014

Milan Todorović, radnik iz Leskovca, poginuo je kada je danas pao sa petog sprata zgrade u izgradnji, u ulici Save Kovačevića, investitora "Zenit"' Kragujevac...Foto: MONDO Sivački Goran..Lekari hitne pomoći, koji su odmah intervenisali, utvrdili su da radnik ne daje znake života, a nakon pokušaja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.