Kindle drugi tablet po prodaji

Izvor: ITsvet.com, 06.Dec.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kindle drugi tablet po prodaji

Prema navodima kompanije IOHS iSuppli, koja je izdala projekcije za isporuke tablet računara za četvrti kvartal, Kindle Fire tablet računar će na kraju ovog kvartala moći da računa na 13.8% tržišta, što je odličan rezultat ako se ima u vidu da u kvartalu ranije ovaj proizvod uopšte nije bio dostupan na tržištu. Ova kompanija navodi da Amazon očekuje da će isporučiti 3.9 miliona uređaja tokom pomenutog kvartala, čime će preuzeti drugo mesto na tržištu tablet računara, ali istovremeno i utrostručiti udeo Samsung tableta na tržištu. Udeo Apple iPad računara je opao na 65.6% tržišta, dok je Samsung izgubio 3% udela i sada ima 4.8%.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Asus netbook i dalje važan

Izvor: B92, 06.Dec.2011

Iako mnogi analitičari govore da se netbook računarima bliži kraj, a neke kompanije su odlučile da prestanu sa proizvodnjom ovih uređaja, za Asus situacija je drugačija.

Nastavak na B92...

Pogledajte: Samsung najavio savitljive 3D tablet računare

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 15:00

Samsung je za 2012. godinu najavio proizvodnju savitljivih 3D tablet računara. Novi Samsungov proizvod zvaće se AMOLED, a ta kompanija objavila je da će sa njegovom proizvodnjom početi već u 2012. godine...Prama Samsungovoj zamisli, tablet savitljivi tablet računar bi izgledao kao današnji Galaxy...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.