Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015, 16:02 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Zapečeni biftek
Potrebno je:
300 g bifteka, 200 g bukovače, 2 dl pavlake za kuvanje, so i biber, belo vino (po želji), 2 krompira.
Priprema:
1. Biftek isecite na krupni je komade, a bukovače na četvrtine.
2. Potom ih sotirajte (pržite na vrelom ulju) dok pečurke ne puste vodu.
3. Kada voda ispari, dodajte pavlaku i lagano mešajte.
4. Posolite i pobiberite po sopstvenom ukusu i ostavite jelo da se još malo krčka u tiganju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
5. Kada sos postane kremast, sipajte ga u odgovarajuću posudu i zapecite u rerni.
6. Kao prilog poslužite krompir koji ste prethodno oljuštili i obarili.
Ostale zanimljive recepte pogledajte na portalu Lepota i zdravlje.