Zapečeni biftek

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapečeni biftek

Potrebno je:

300 g bifteka, 200 g bukovače, 2 dl pavlake za kuvanje, so i biber, belo vino (po želji), 2 krompira.

Priprema:

1. Biftek isecite na krupni je komade, a bukovače na četvrtine.

2. Potom ih sotirajte (pržite na vrelom ulju) dok pečurke ne puste vodu.

3. Kada voda ispari, dodajte pavlaku i lagano mešajte.

4. Posolite i pobiberite po sopstvenom ukusu i ostavite jelo da se još malo krčka u tiganju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

5. Kada sos postane kremast, sipajte ga u odgovarajuću posudu i zapecite u rerni.

6. Kao prilog poslužite krompir koji ste prethodno oljuštili i obarili.

Ostale zanimljive recepte pogledajte na portalu Lepota i zdravlje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.