SAŠA VIDIĆ: ANA, GDE ĆEŠ GOLOG DUPETA?!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA VIDIĆ: ANA, GDE ĆEŠ GOLOG DUPETA?!

Nijedna kao Ceca. Saša Vidić, stilista i najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović, opleo je po Ani Nikolić. Izgleda da mu se dopada samo ono što nosi njegova muza, jer za stajling njenih koleginica nema lepe reči.

Nijedna kao Ceca.

Saša Vidić, stilista i najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović, opleo je po Ani Nikolić. Izgleda da mu se dopada samo ono što nosi njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << muza, jer za stajling njenih koleginica nema lepe reči.

- Kad imate bazen, onda uveče malo sedite s prijateljima i ćaskate pored bazena i to je to. Ali da baš sedite s golom guzicom tamo gde je sedelo još hiljadu ljudi pored vas i pre vas, to mi nije jasno. Ali, ono kao, nemam bazen, ali imam gaće! - prokomentarisao je kreator u emisiji „Ekskluziv“.

Atraktivnu Paraćinku, kao i obično, ne potresaju komentari na njen račun. Čak se i nasmejala prozivkama na račun njenih vrućih pantalonica, koje je nedavno nosila u „Vili Jelena“ i tako izazvala veliku medijsku pažnju.

- Ha, ha, ha, baš je simpatičan! - bilo je sve što smo čuli od Ane.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Vidić ispljuvao stajling Ane Nikolić!

Izvor: S media, 06.Jul.2011

Modni kreator Saša Vidić kritikovao je stajling Ane Nikolić i zamerio joj što se nedavno u jednom beogradskom klubu pojavila u kratkom šorcu...Saša Vidić, stilista i najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović, nije ostao ravnodušan kada je video kako se oblači pevačica Ana Nikolić, naročito...

Nastavak na S media...

Saša Vidić nastavlja sa kritikama: Na tapetu Ana Nikolić

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Jul.2011

Saša Vidić, stilista i najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović, opleo je po Ani Nikolić. Izgleda da mu se dopada samo ono što nosi njegova muza, jer za stajling njenih koleginica nema lepe reči. 'Kad imate bazen, onda uveče malo sedite s prijateljima i ćaskate pored bazena i to je to. Ali da...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.