Ovim lepoticama nije problem da se razgolite pred svima

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovim lepoticama nije problem da se razgolite pred svima

Dok se neke njihove koleginice pridržavaju pravila “bez golotinje”, ovim slavnim glumicama skidanje pred kamerama i snimanje provokativnih golišavih scena predstavlja zadovoljstvo.
Salma Hajek
Ova latino seks bomba proslavila se ulogom u filmu “Desperado” sa Antonijom Banderasom, u kojem su njih dvoje imali vrelu scenu seksa. Dok neke glumice odlučuju da se skinu pred kamerama s nadom da će im to pomoći da dobiju nove uloge, to sa Salmom nije slučaj. Čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sada kada je među holivudskom elitom, i kada je udata za milijardera, ona sa uživanjem pokazuje svoj seksepil u provokativnim golišavim scenama. Golu smo je videli u filmovima Ask the Dust, How To Make Love Like An Englishman, “Frida” i “Everli”.

Šarliz Teron
Ona je sinonim za senzualnost, seksepil, misteriju i prirodnu lepotu. Izuzetan glumački talenat doneo joj je Oskara. Gola se pojavila u filmovima Cider House Rules, “Ravnica u plamenu”, “Na sedmom nebu”, “Slatki novembar”, “Eon Fluks”, “Monster”, The Yards, “Dva dana u dolini”, “Đavolji advokat” i “Igra jelena”.

Natali Portman
Prvu zapaženu ulogu imala je sa samo 12 godina, kada je glumila u filmu “Leon”. Još tada svi su bili zaljubljeni u nju, a ona je odrasla u jednu od najlepših glumca u Holivudu, koja je nagrađena i Oskarom. Svi još uvek pamte njenu vrelu scenu sa Milom Kunis u filmu “Crni labud”, a skinula se i za filmove Hotel Chevalier, “Gojine utvare” i “Vaše visočanstvo”.

Demi Mur
Bila je mlada kada je snimala seksi scene sa Robom Louom u About Last Night, a jednako seksi izgledala je i u filmu GI Jane. Tu su i filmovi “Striptiz”, No Small Affair i The Scarlet Letter, u kojima se takođe pojavila gola.

Kejt Vinslet
Ona s godinama prihvata sve zrelije uloge, a jedna od poznatijih rola joj je bila u “Titaniku”, gde je pokazala svoje zanosne obline. Razgolitila se i za filmove Holy Smoke, “Ajris”, Little Children, Jude, Hideous Kinky, “Čitač”, “Svi kraljevi ljudi” i “Pero”.

En Hatavej
Ova talentovana glumica iznenadila je mnoge kada se skinula u filmovima Havoc, “Rejčel se udaje”, “Planina Broukbek” i “Ljubav i druge droge”.

Nikol Kidman
Australijska lepotica ima dosta samopouzdanja, pa joj nimalo ne smeta da pokaže svoje golo telo pred kamerama.
“Nasilje je šokantnije od seksa”, izjavila je jednom prilikom, ističući da joj je lakše da snima gole scene, nego one nasilne. To je i pokazala u filmovima The Paperboy, “Hemingvej i Gelhorn”, Birth, “Hladna planina”, “Opasno more”, The Human Stain, Birthday Girl, “Oči širom zatvorene”, “Zloba” i “Bili Batgejt”.

Kira Najtli
Imala je samo 16 godina kada se prvi put skinula pred kamerama u filmu The Hole. U jednom intervjuu izjavla je da voli da pokazuje svoje gole grudi. To je uradila u filmovima The Edge od Love, Atonement, “Domino”, “Vojvotkinja”, A Dangerous Method, “Ludačka košulja” i “Doktor Živago”.

Anđelina Džoli
Oduvek je zračila seksepilom, i nije se stidela da to i pokaže. Njeno golo telo videli smo u filmovima “Hakeri”, Wanted, Changeling, Mojave Moon, Taking Lives, “Prvi greh”, Foxfire, “Gia”, Pushing Tin i Cyborg 2.

Šeron Stoun
Nijedna filmska scena nije seksepilna kao njeno prekrštanje nogu u “Niskim strastima”. Pored tog filma, Šeron se razgolitila za uloge u A Different Loyalty, “Totalni opoziv”, The Muse, The Specialist, Sliver, Year of the Gun, Action Jackson, Cold Steel, Fading Gigolo, If These Walls Could Talk 2, The Mule, Irreconcilable Differences, Sangre Y Arena, The Quick and the Dead, Intersection, Scissors i “Niske strasti 2”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovim lepoticama nije problem da se razgolite pred svima

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2015

Dok se neke njihove koleginice pridržavaju pravila “bez golotinje”, ovim slavnim glumicama skidanje pred kamerama i snimanje provokativnih golišavih scena predstavlja zadovoljstvo...Salma Hajek..Ova latino seks bomba proslavila se ulogom u filmu “Desperado” sa Antonijom Banderasom, u kojem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.