GOLOGUZA JELENA STOŽINIĆ

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLOGUZA JELENA STOŽINIĆ

Pokazala golu guzu. Jelena Stožinić je izgleda zaboravila da su kamere svuda u spavaćoj sobi, pa je prošetala svoje tangice.

Pokazala golu guzu.

Jelena Stožinić je izgleda zaboravila da su kamere svuda u spavaćoj sobi, pa je prošetala svoje tangice.

Ona je u polutami svukla trenerku i tada je sevnula njena gola guza. Na sebi je imala tangice, koje su se jedva primećivale. Tako razgolićena provocirala je muške farmere, koji nisu mogli da dođu do daha od iznenadnog sočnog prizora.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Stožinić se skinula u jedva primetne tange

Izvor: Svet, 04.Dec.2010

Jelena Stožinić je izgleda zaboravila da su kamere svuda u spavaćoj sobi, pa je prošetala svoje tangice. Ona je u polutami svukla trenerku i tada je sevnula njena gola guza. Na sebi je imala tangice, koje su se jedva primećivale. Tako razgolićena provocirala je muške farmere, koji nisu mogli da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.