Izvor: FXLider.com, 27.Apr.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

US akcije su pale smanjujući tromesečni rast S&P 500 indeksa kao posledica povećanja zabrinutosti zbog situacije u Evropi I daljeg usporavanja globalne ekonomije. Ekonomska klima u u zoni evra je pala dok je maloprodaja u Japanu pala više nego što su ekonomisti prognozirali što je uticalo na pad akcija. Na zatvaranju američkog trgovanja S&P 500 je pao 0.61 pc, DJIA 0.58pc a Nasdaq 0.79 pc.
Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne prodaje dok RSI oscilira u rastućem trendu. Nakon proboja donje Bolindžer trake cena je počela rast tako da je moguć nastavak rasta. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
LONG
1396.98
1399.58
1401.15

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S&P 500

Izvor: FXLider.com, 27.Apr.2013

Očekivani neuspeh dogovora o smanjenju američkog deficita je juče obeshrabrio investitore. Sredinom jučerašnjeg dana, vrednost akcija na američkim berzama je pala za više od 2 odsto, dok je na evropskim berzama, pred kraj dana, vrednost pala za više od 3 odsto. Nakon razočarenja zbog GDP...

Nastavak na FXLider.com...

S&P 500

Izvor: FXLider.com, 27.Apr.2013

US akcije su nastavile sa padom čime je S&P 500 ostvario najduži pad još od maja zbog zabrinutosti oko usporavanja rasta globalne ekonomije kao I pada korporativnih zarada u SAD-u. Akcije Bank of America I Morgan Stanley pale su najmanje 1.9 pc. Na zatvaranju američkog trgovanja DJIA je pao...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.