Tadić primio zlatne devojke

Izvor: S media, 04.Okt.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić primio "zlatne devojke"

Predsednik Srbije, Boris Tadić, primio je žensku odbojkašku reprezentaciju i izrazio svoju zahvalnost zbog svega sto su "zlatne devojke" učinile za sport, odbojku i narod.

Predsednik Srbije, Boris Tadić, zahvalio je danas odbojkašicama reprezentacije koje su u nedelju osvojile titulu šampiona Evrope i ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je odbojka postala institucija Srbije.

- Želim da Vam se zahvalim zbog svega sto ste učinile za naš sport, odbojku i narod - rekao je Tadić odbojkašicama.

On je dodao da je posle uspeha muške i ženske selekcije reprezentacije Srbije, koje su osvojile titulu prvaka Evrope, dokazano da su u Odbojkaškom savezu Srbije stvorene zdrave osnove zbog kojih je taj sport postao institucija.

Srbija jedina sa dve medalje (FOTO)

Kako su srpske odbojkašice slavile trofeje FOTO

- Ponosna sam što sam deo ekipe, osvojili smo ono o čemu smo maštali. Hvala svima koji su nas gledali i podržavali, imali smo osećaj da je cela Srbija sa nama - rekla je kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić.

Ženska odbojkaška reprezentacija srbije pobedila je u nedelju u Pioniru u finalu Evropskog prvenstva selekciju Nemačke sa 3:2.

Odbojkašice su tako ponovile uspeh muške selekcije koja je 18. septembra u Beču takodje postala šampion Evrope.

Titule evropskih prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji u istoj godini pre Srbije osvojio je samo ŠSR.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić primio "zlatne odbojkašice"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2011

BEOGRAD -..Predsednik Srbije Boris Tadić primio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije koja je ponela zlatnu medalju na nedavno održanom evropskom prvenstvu u Beogradu...Tadić je odbojkašicama, u ime građana Srbije, zahvalio na, kako je rekao, "uspehu kojem se svi divimo"..."Želim da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TADIĆ: USPEH KOJEM SE DIVIMO

Izvor: Kurir, 04.Okt.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić ugostio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju i istakao da su one ostvarile uspeh kojem se divi cela nacija...Tadić se zahvalio odbojkašicama na medalji i čestitao kapitenu reprezentacije...

Nastavak na Kurir...

Tadić primio zlatne srpske odbojkašice

Izvor: Studio B, 04.Okt.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić primio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije koja je ponela zlatnu medalju na nedavno održanom evropskom prvenstvu u Beogradu...Tadić je odbojkašicama, u ime građana Srbije, zahvalio na, kako je rekao, "uspehu kojem se svi divimo"..."Želim da vam zahvalim...

Nastavak na Studio B...

TADIĆ: USPEH ODBOJKAŠICA KOJEM SE DIVIMO

Izvor: Kurir, 04.Okt.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić ugostio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju i istakao da su one ostvarile uspeh kojem se divi cela nacija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.