Požar u Kragujevcu!

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Kragujevcu!

U požaru koji je nešto posle 18 sati izbio požar u kragujevačkom naselju Bresnica na privatnom poslovnom objektu, u čijem sklopu je lokalna televizija IN a u neposrednoj blizini i benzinska pumpa, nema povredjenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta, rečeno je večeras Tanjugu u Vatrogasnoj službi u tom gradu.

Vlasnik tog poslovnog objekta kao benzinske pumpe bio je do skora Kragujevčanin Milija Milosavljević, koji je pre nekoliko meseci preminuo zbog zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << problema sa srcem.

Tragedija u Engleskoj: U kući izgorelo četvoro dece

U vatrogasnoj jedinici navode da je "požar nešto iza 19 časova lokalizovan i da je zaštićena benzinska pumpa iz koje je pretočeno gorivo".

Zgrada u kojoj je izbila vatra urušava se u unutrašnjost, što je vatrogascima otežavalo da gase požar.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U KRAGUJEVCU, GORE PROSTORIJE LOKALNE TELEVIZIJE

Izvor: Kurir, 31.Jan.2011

KRAGUJEVAC - U požaru koji je nešto posle 18 sati izbio požar u kragujevačkom naselju Bresnica na privatnom poslovnom objektu, u čijem sklopu je lokalna televizija IN, a u neposrednoj blizini i benzinska pumpa, nema povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta, rečeno je večeras Tanjugu...

Nastavak na Kurir...

Lokalizovan požar u In televiziji u Kragujevcu

Izvor: TV Avala, 01.Feb.2011, 11:46

U prostorijama privatne "In" televizije u Ulici Ivana Cankara u kragujevačkom naselju Bresnica sinoć je izbio požar koji je brzo lokalizovan, rečeno je agenciji Beta u vatrogasnoj brigadi.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.