Danica Vučenić napustila RTV

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danica Vučenić napustila RTV

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka i voditeljka serijala "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da, od četvrtka, 19. marta, neće raditi tu emisiju.

Kako se navodi u saopštenju Kolegijuma RTV, Vučenić je za kratko vreme od "Jedan na jedan" napravila kultnu emisiju koja je otvarala brojna pitanja naše savremenosti i stekla veliki autoritet u javnosti.

Kolegijum Radio-televizje Vojvodine izrazio je nadu da je odlazak Danice Vučenić iz novinarstva samo privremen i da će saradnja sa njom biti obnovljena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danica Vučenić napušta RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2015

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka serijala "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da posle 19. marta, neće raditi tu emisiju...Kolegijum Radio-televizije Vojvodine podseća na to da je, za kratko vreme, Danica Vučenić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.