Fudbaleri ugostili Teslu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri ugostili "Teslu"

Fudbalski klub Morava iz Ciriha nedavno je u Vecikonu organizovao zabavu, a u goste su im došli članovi Kulturno-umetničkog društva "Nikola Tesla" iz Ustera.

Prvi i dečji ansambl ovog udruženja su nastupali pred 200 gostuju sa spletovima igara iz cele Srbije, gde su bili burno nagrađeni aplauzom za umeće koje su pokazali na bini. Lepu zabavu organizovao je predsednik ovog kluba Jugoslav Janković.





OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabor kao u otadžbini

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013, 01:55

Pravoslavni vernici u Hanoveru u hramu Svetoga Save u nedelju su molitvom i saborom obeležili Malu Gospojinu koja se slavi kao uspomena na dan kada je u domu Joakima i Ane u Nazaretu rođena sveta Deva Marija.

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbin osnivač Teksasa!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013

Srpska zajednica u Americi priprema se da 28. juna 2014. obeleži dva veka od dolaska prvog srpskog doseljenika Đorđa Šagića (Džordža Fišera) u SAD.

Nastavak na Vesti-online.com...

Ovacije i mladim stvaraocima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013

Proteklog vikenda u Srpskom kulturnom klubu "Nikola Tesla" u Vecikonu, skoro da nije bilo više slobodnog mesta.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.