Voša dočekuje Zvezdu u borbi za šampiona države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša dočekuje Zvezdu u borbi za šampiona države

Najvažniji mečevi odbojkaške domaće sezone, počinju u ponedeljak. Vojvodina i Crvena zvezda, još jednom će se boriti za najznačajniji pehar. Novosadski tim, domaćin je u prvom meču, koji je u maloj sali "Spensa" zakazan za 18 časova.

Dva najbolja tima - Vojvodina i Crvena zvezda još jednom će odmeriti snage u mečevima odluke o šampionu države. Kriza sa kraja Mini lige u igri domaćina prve utakmice je okončana, što pokazuje i tri pobede u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv Mladog radnika, te veruju da uz podršku publike, pehar nacionalnog prvenstva neće napuštati Novi Sad.

Teži put do finala imali su odbojkaši Crvene zvezde, ali ističu da su im dueli sa Spartakom bili od koristi pošto je reč o ekipi sa najboljom odbranom u prvenstvu. U ovoj sezoni imaju pozitivan skor sa Vojvodinom jer su od 6 odigranih mečeva beogradski crveno-beli slavili 4 puta.

Prva utakmica finalne serije na programu je 22. aprila u Novom Sadu. Početak je od 18 časova. Potom je susret u Beogradu zakazan za 25. april. Treća će se igrati u SPENS-u 29. aprila, dok su potencijalni četvrti i peti meč na programu u Beogradu, odnosno Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.