Ukrajinac Vijacki novo pojačanje OK Vojvodina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinac Vijacki novo pojačanje OK "Vojvodina"

Odbojkaški klub "Vojvodina NS Seme" nastavlja sa stvaranjem novog tima za narednu sezonu u kojoj ima velike ambicije. Skauti novosadskog tima prate razvoj mladih igrača u Srbiji, ali u čitavoj Evropi.

Najnovije pojačanje Odbojkaškog kluba "Vojvodina NS Seme" je ukrajinski internacionalac Dmitro Vijacki. Igrač koji igra i na poziciji korektora i na mestu primača, rođen je 1998. godine, član je i juniorske i seniorske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reprezentacije Ukrajine, a nastupao je za Lokomotivu iz Harkova.

Ambicije šampiona Srbije u narednoj sezoni su istaknute još po završetku šampionata, a to su titule u domaćim takmičenjima i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Žreb za poslednje kolo kvalifikacija elitnog evropskog takmičenja je 28. juna, kada će Vojvodina saznati ime rivala koji će joj stajati na putu ka grupnoj fazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.