Odbojkašice ostavile srce na terenu, ovo su izjavile posle utakmice!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice ostavile srce na terenu, ovo su izjavile posle utakmice!

Srpske odbojkašice presrećne su zbog titule šampiona sveta i rekle su danas da put do trofeja nije bio lak.

"Postali smo prvaci sveta prvi put u istoriji srpske odbojke. Stvarno smo ponosni, ovo je bio veoma jedan dugačak, nimalo lak put. Bilo je mnogo uspona i padova i drago mi je da smo na kraju pobednici", rekla je Tijana Bošković posle finala.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je šampion sveta pobedom u finalu nad Italijom.

"Mnogo smo srećne. Zaista je bilo naporno prvenstvo. Finale je bilo pravo i drago mi je što smo mi pobednice. Ovo je istorijski trenutak i svi treba da budemo srećni zbog ovog rezultata", kazala je Brankica Mihajlović.

Stefana Veljković je navela da je ponosna.

"Igrale smo zverski u polufinalu, najbolje ikada, posle toga nismo dobro ni spavale, jele... Pozitivna trema je bila sveprisutna i uzdrmala nas je. Utakmica je bila nikad teža u životu, Italijanke su igrale fenomenalno", dodala je ona.

Bjanka Buša je rekla da je Srbija dokazala da je najbolja na svetu.

"Mnogo smo srećne i zadovoljne. Zasluženo smo postale šampionke sveta. Drago mi je što sam deo ovog tima. Dokazale smo da smo najbolje na svetu", rekla je Bjanka Buša.

Tijana Malešević je bila saglasna da je ostvaren istorijski uspeh.

"Pokazale smo da imamo ogromno srce", istakla je Tijana Malešević.

Teodora Pušić je rekla da je finale bilo "pravo".

"Finale u pet setova je pravo finale, igrale smo ga srcem, svi koji smo ovde", rekla je Teodora Pušić i posebno istakla Bojanu Milenković koja se povredila tokom takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.