Odbojka: Kadetkinje se u Staroj Pazovi pripremaju za Balkanijadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka: Kadetkinje se u Staroj Pazovi pripremaju za Balkanijadu

Odbojkaška kadetska reprezentacija Srbije ovih dana se u Staroj Pazovi sprema za Balkanijadu, koja se održava od 20. do 24. avgusta u Bosni i Hercegovini.

Selektor Jovo Caković će od 18 izabrati 12 devojaka, koje dolaze iz odbojkaških centara Srbije.

"Ovo je generacija 2004. – 2005. godište, koja je već odigrala svoju Balkanijadu u pionirskoj kategoriji osvojivši drugo mesto a sada je izazov igrati sa dve godine starijom generacijom", rekao je selektor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Predstojeća Balkanijada će da posluži kao priprema za sve ono, što ovu generaciju očekuje u narednim godinama, a to su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, od čega zavisi Olimpijskih festival mladih, ali i Svetsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.