Nisu samo fudbaleri, i odbojkaši će na megdan Brazilu!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu samo fudbaleri, i odbojkaši će na megdan Brazilu!

Odbojkaši Srbije biće slobodni u prvom kolu Grupe A na završnom turniru Lige nacija, a u drugom kolu igraće sa Brazilom, saopštio je danas Odbojkaški savez.

Završni turnir Lige nacija održaće se od 4. do 8. jula na stadionu Pjer Moroa, u francuskom Lilu.

Srbija će u prvom kolu 4. jula biti slobodna, a u drugom kolu, u četvrtak 5. jula igraće protiv Brazila od 20.45. Dan kasnije, u trećem kolu, Srbija će od 20.45 igrati protiv domaćina Francuske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U Grupi B igraju Rusija, SAD i Poljska.

U polufinale će se plasirati po dve prvoplasirane selekcije iz obe grupe.

Polufinalne utakmice igraju se u subotu 7. jula od 14.00 i 16.30, a utakmica za treće mesto i finale igraju se u nedelju, od 17.00 i 20.45.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srpski ''Delfini'' kreću u pohod po novo zlato!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije večeras putuje u Taragonu na Mediteranske igre...Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da će predstojeće utakmice na Mediteranskim igrama biti provera njegove ekipe pred Evropsko prvenstvo u Barseloni..."Utakmice na Mediteranskim igrama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.