Na Štrandu održan turnir u odbojci na pesku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Štrandu održan turnir u odbojci na pesku

Na Novosadskom Štrandu održan je sedmi ovogodišnji turnir u odbojci na pesku, u okviru Državnog prvenstva. Organizatori bili su Odbojkaški klub "Botafogo", Odbojkaški savez Srbije i Gradska uprava za sport i omladinu.

Turnir je počeo u petak, a finalni dueli su odigrani u nedelju. U ženskom finalu tandem Aleksandra Aleksić i Gorana Mrđan bio je bolji od Milice Beljanski i AnjeMesilđić rezultatom 2:0 u setovima 21:13 i 21:15.

Najbolje ekipa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muškoj konkurenciji bili su Stefan Basta i Lazar Kolarić, koji su kao 24 ekipa na svetskoj rang listi opravdali ulogu favorita u finalu u kojem su savladali Sašu Surlu i Ivana Lozića rezultatom 2:0 u setovima 21:9 i 21:13.

Tokom oba finalna meča takmičari su prikazali veliku želju i mnoštvo atraktivnih poteza, ali pre svega pravi sportski duh i fer plej igru.

Finalni turnir državnog prvenstva u odbojci na pesku održaće se u Somboru. Takmičenje počenje u četvrtak, 16-og i trajaće do subote, 18-og avgusta.


Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.