NOVINE U ODBOJKAŠKOM SAVEZU: Bojović direktor seniorskih reprezentacija Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 17:41

NOVINE U ODBOJKAŠKOM SAVEZU: Bojović direktor seniorskih reprezentacija Srbije

Bivši reprezentativac osvajao odličija sa Orlovima.

Nekadašnji reprezentativac Dejan Bojović imenovan je za direktora seniorskih reprezentacija Srbije, saopšteno je danas iz Odbojkaškog saveza Srbije.

Bojović je sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore osvojio bronzanu medalju na EP 2005. i srebrnu medalju u Svetskoj ligi 2005, dok je sa selekcijom Srbije osvojio srebro u Svetskoj ligi 2008. godine.

Bojović je igrao i na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (5. mesto) i Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu (4. mesto), a za reprezentaciju je odigrao više od 100 prijateljskih i zvaničnih utakmica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.