Humanitarni tiket u podne: Mladen Bojović tipuje za lečenje Todora Glišića

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Mladen Bojović tipuje za lečenje Todora Glišića

Odbojkaš je pronašao tri jedinice za plemeniti listić

Srednji bloker Mladen Bojović, u odbojkaškom maniru, tačno u 12.00 servira kladilačku loptu verujući u prolaz šest parova, koji nose ukupnu kvotu 10,77. Cilj mu je da uz MOZZARTOV “Humanitarni tiket u podne”, potencijalnim dobitkom od 107.700 dinara, posredstvom Fondacije “Budi human”, priskoči u pomoć pri lečenju mališana, Teodora Glišića koji boluje od cerebralne paralize.

Nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se da će  rođeni Kraljevčanin biti uspešan kao in a parketu. Recimo zato da je Mladen igračku karijeru gradio je od Ribnice preko Crvene zvezde, grčkog Apolona, rumunske Konstance, do nekoliko klubova iz Francuske: Kambre, Turkoan, Oranž, a trenutno nastupa za Nansi.

Tokom bogate karijere uzeo je i dva nacionalna Kup takmičenja. Interesantno pored odbojke bavio se i atletikom, uzor mu je bio Andrija Gerić, navija za beogradsku Crvenu zvezdu, a kroz život i odbojku ga vodi deviza “Dobro čini i dobru se nadaj”.

Pre tipovanja, recimo i da se Mladen Bojović nedavno verio sa odbojkašicom i reprezentativkom Srbije Jasnom Majstorović koja takođe igra u Francuskoj.

ODIGRAJ MLADENOV TIKET

Pa, da krenemo sa dobrotvornim tipovanjem  Mladene!

Prve tri utakmice dolaze sa Iberijskog poluostva, Kup Španije, ATLETIKO MADRID – SEVILJA. Međusobna statistika je prilično ujednačena, 16:15:17, ali su Jorgandžije dobile poslednja dva duela. Madriđani imaju niz od pet prilično sigurnih uzastopnih trijumfa. Sevilja nije ustalila formu pa je i poslednju utakmicu izgubila.

Pokušaću sa jedinicom na Atletiko, čini mi se da je bliži trijumfu”, kaže za Mozzart Sport odbojkaš Mladen Bojović.

Rekli smo, drugi i treći duel naš plemeniti kladilac odabrao je takođe iz Španije, VALENSIJA – ALAVES. Slepi miševi imaju remi pa tri pobede. Alaves dva trijumfa, poraz pa su se opet vratili na pobednički kolosek. Istorija međusobnih duela kaže 9:3:3, naravno u korist domaćih.

Ponovo igram keca, ali sad uz golove, dva plus”.

Treći meč plemenitog listića je gradski derbi, ESPANJOL – BARSELONA. Barsa je čak 39 puta slavila posle duela sa Espanjolom. Tako je bilo i na poslednjih pet utakmica, a dva puta je pukla “petarda”. U Barsi su zaboravili kad u poslednji put doživeli poraz, pre ravno 29 mečeva. Espanjol ima dva trijumfa, pa remi. Mladen ni ovde nema dilemu.

Kombinacija dvojke i golova, dva i više”.

Kraljevčanin je rešio da odigra prelaz iz jedan u jedan i to na ostrvskoj utakmici FA Kupa između ČELSIJA i NORIČA. Prvi duel dva sastava okončan je remijem. Plavci su poslednje tri utakmice odigrali bez pogodaka. Noriču ne ide loše, dva remija i tri pobede na poslednjih pet mečeva. Međusobna statistika, 10:4:2.

“Verujem u Čelsi i igram prelaz iz keca u kec”.

Odbojkaš se nadalje odlučio da pređe na utakmice Evrolige, FENERBAHČE – PANATINAIKOS. Aktuelni  prvak Evrope na čelu sa najtrofejnim trenerom Starog kontinenta igra protiv Zelenih koji su upravo sa Željkom Obradovićem pet puta osvajali tu titulu. PAO je drugi sa tri trijumfa više od Žocovih izabranika. Oba rivala imaju po pet poslednjih pobeda. Mladen veruje u komšiju iz Čačka i njegov sastav.

“Za mene je ovo čista jedinica mada su Grci četiri puta bili uspešniji od kluba iz Turske”.

I za kraj španski derbi Evrolige, REAL MADRID – BASKONIJA. Istorija kaže 30:26. Uz to Madriđani bolje stoje na tabeli sa tri trijumfa više. Real je ušao u pobednički ritam, nanizao je 13 pobeda. Tenerife su savladale Baskoniju u poslednjoj utakmici.

Još jedan kec, čist kao suza”, zaključio je plemenito tipovanje Mladen Bojović.

Mladena smo upoznali i sa društveno odgovornim delovanjem kompanije MOZZART što je naš gost toplo i sa radošću saslušao.

Prethodnih godina, kroz saradnje s Fondacijom B92 i Blic fondacijom i kroz nabavku inkubatora i aparata za skrining sluha kod beba, kompanija MOZZART uticala je na stvaranje boljih uslova za razvoj najmlađih.

Najpoznatiji i najmasovniji društveno odgovorni projekat kompanije MOZZART svakako je akcija „Sto terena za jednu igru“, čiji je cilj razvoj sporta u Srbiji i sklanjanja dece sa ulice. Do sada je više od 50 gradova i opština širom zemlje dobilo obnovljena košarkaška igrališta, a time i nova mesta za druženja i okupljanja

 Pored obnove košarkaških terena, kompanija MOZZART osnažuje sportski duh i donacijama sportske opreme raznim klubovima širom zemlje kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Jedan kontigent odlazi ka Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Todora Glišića.

Nekoliko sati nakon rođenja, pored problema sa disanjem, dolazi do niza komplikacija zbog kojih se Todorovo stanje pogoršava. Dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza. Todor ne sedi samostalno, ne hoda, hrani se preko stome za hranjenje. U potpunosti zavisi od tuđe nege. Ali je svestan svog okruženja, veseo je i veliki je borac. Kako bi se Todorovo stanje poboljšalo, porodica se obraća svim ljudima koji su u mogućnosti da pomognu da ode na transplantaciju matičnim ćelijama u inostranstvo.

Pomozimo Todoru! Upišimo 340 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Mladena Bojovića, dobitak će biti doniran i za Socijalno – gerijatrijski centar, Banja Luka u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

*Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.