Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2020, 10:28

U Bijeljini uhapšena Tijana Ajfon i još 35 osoba

BIJELJINA - Žandarmerija i krim policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 35 osoba kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja saznaje ATV.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

35 UHAPŠENIH ZBOG DROGE I PROSTITUCIJE Starleta Tijana Ajfon među uhapšenima u VELIKOJ AKCIJI POLICIJE, u kući zatečeno 26 muškaraca i 9 DEVOJAKA, pronađeni kokain i oružje

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

U velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, saznaje Srpska Info.

Nastavak na Blic...

PRONAĐENA DROGA I ORUŽJE! U Bijeljini UHAPŠENA starleta Tijana Ajfon! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Uhapšeno je 35 lica koji su kod sebe posedovali veće količine narkotika i oružja..Pripadnici žandarmerije i krim policije Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.