Tvrdi da je Uber kriv za njegov razvod i traži 45 mil. $ odštete

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdi da je Uber kriv za njegov razvod i traži 45 mil. $ odštete

Neverni muž koji je koristio ženin iPhone kako bi zakazao prevoz vozilom Ubera i sada okrivljuje tu aplikaciju za propast svog braka i tuži kompaniju za 45 miliona dolara.

Biznismen kaže da je nakon što se ulogovao u svoj Uber nalog preko ženinog telefona, a onda i izlogovao, greška u aplikaciji dovela do toga da supruga prima notifikacije svaki put kad on koristi taj servis. Zbog toga je ona posumnjala da je muž vara i zatražila razvod.

Prvo saslušanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovoj tužbi zakazano je za mart.

“Uber ne komentariše javno pojedinačne slučajeve, a naročito ne one koji se tiču osetljivih stvari poput razvoda”, saopštila je kompanija.

Mnogi bi mogli da tuže kompaniju zbog sličnih razloga, budući da je ranije utvrđeno da problem postoji isključivo u verziji aplikacije za iOS i to onoj koja je ažurirana posle 16. decembra prošle godine. Deluje da korisnici Androida nisu imali takve probleme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Okrivljuje Uber za razvod i traži 45 miliona dolara

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2017

Neverni muž koji je koristio ženin iPhone kako bi zakazao prevoz vozilom Ubera sada okrivljuje tu aplikaciju za propast svog braka i tuži kompaniju za 45 miliona dolara...Biznismen kaže da je, nakon što se ulogovao u svoj Uber nalog preko ženinog telefona, a onda i izlogovao, greška u aplikaciji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.