POSLEDNJA INFORMACIJA! Tijani Ajfon ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 19:13

POSLEDNJA INFORMACIJA! Tijani Ajfon ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA?!

Tijana Ajfon koja je prema tvrdnjama upućenih bila organizator ovog skupa...

Poznata srpska starleta Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, koja je uhapšena juče u vikendici u Suvom Polju nadomak Bijeljine, procesuirana je sinoć Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa još 15 lica.

Nakon ispitivanja osumnjičenih osoba, postupajući tužitelj Odjela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << III Tužiteljstva BiH, uputi će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

Mera pritvora predložena je za osumnjičene: Ć.Z. rođenom 1989. godine u Bijeljini, T.M. rođenom 1992. godine u Bijeljini, P.S. rođenom 1986. godine u Tuzli, K.D. rođenom 1992. godine u Sarajevu, Š.S. rođenom 1995. godine u Bratuncu, T.M. rođenoj 1992. godine u Rumi i V.Ž. rođenom 1984. godine u Bijeljini.

Objavu dijeli Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) Svi 3, 2020 u 7:22 PDT

Osobe koje su lišene slobode u policijskoj akciji kodnog naziva “Kristal”, osumnjičene su za kaznena dela udruživanja radi činjenja kaznenih dela, međunarodnog vrbovanja radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašteno držanje oružja i streljiva.

S obzirom da je tekom istrage utvrđeno da su državljanke Srbije, kao i deo osumnjičenih ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, bez provedenog postupka zaštitnih mera od pandemije Covid 19, zatražena je trijaža i zdravstvena provera osoba lišenih slobode i dovedenih u Tužiteljstvo BiH.

Tužiteljstvo BiH nastavlja intenzivan rad na predmetu.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.