Tijana Ajfon prebačena u drugi zatvor: Starletini advokati uložili žalbu

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2020, 18:56

Tijana Ajfon prebačena u drugi zatvor: Starletini advokati uložili žalbu

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, prebačena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, prebačena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini, potvrđeno je za Srpskainfo.Tijani je pritvor određen nakon hapšenja u policijskoj akciji “Kristal” zbog međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prostitucije i krijumčarenja i do sada je bila u zatvoru u Doboju.- Tijana je u zatvor u Bijeljini prebačena na naš zahtev – rekli su u advokatskoj kancelariji koja zastupa Tijanu.Oni su poručili i da su uložili žalbu na odluku Suda BiH da se Tijani odredi pritvor.Podsetimo, Tijana Ajfon uhapšena je sa više od 30 ljudi u jednoj vikendici nedaleko od Bijeljine u Suvom polju, a na teret joj se stavlja organizovanje organizovanje prostitucije i krijumčarenje ljudi.Policija je na imanju zatekla nekoliko lica koji su od ranije poznata organima reda i zaplenila veću količinu droge i oružja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TIJANI AJFON ISPUNJENA ŽELJA U ZATVORU: Starleta prebačena u Bijeljinu, uložila žalbu na pritvor

Izvor: Kurir, 04.Jun.2020

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, prebačena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini, potvrđeno je za Srpskainfo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.