TOKOM AKCIJE KRISTAL: Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i sudija koji je delio pravdu u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 09:35

TOKOM AKCIJE "KRISTAL": Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i sudija koji je delio pravdu u Ligi šampiona!

Skandal stigao do UEFA.

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju "Kristal" u kojoj je, u blizini Bijeljine, uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

U grupi uhapšenih, osim Tijane Ajfon (više pročitajte OVDE) bio je i Slovenac Slavko Vinčić, jedan od najboljih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svetskih fudbalskih sudija za značkom UEFA!

Fudbalski arbitar je u izjavi za slovenačke medije potvrdio da je bio na zabavi, kada se desila racija kao i to da većinu ljudi koje je zatekao na ranču nije poznavao.

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu - rekao je Slavko Vinčić za medije u domovini.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.