Izvor: Blic, 02.Jun.2020, 20:32

TIJANA AJFON PALA ZBOG KRIMINALACA Policija pratila bezbednosno interesantne osobe, pa saznali za KOKAINSKE ORGIJE KOJE ORGANIZUJE STARLETA

Do hapšenja Tijane Maksimović (27), starlete poznatije kao Tijana Ajfon, došlo je nakon dužeg praćenja međunarodne kriminalne grupe sa kojom se sastala u luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine. Kada su se svi okupili, Tijana Ajfon je na dogovorene orgije dovela devet devojaka, prva pića su popijena i žurka prepuna bahanalija je počela, u vikendicu je upala policija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO KAKO JE UHAPŠENA TIJANA AJFON Policija je OVAKO raskrinkala međunarodnu kriminalnu grupu i upala joj na orgije

Izvor: Kurir, 02.Jun.2020

Starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je sa još 15 ljudi 28. maja u Suvom Polju kod Bijeljine u policijskoj akciji "Kristal".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.